Welkom op Het Kattenpootje

Het Kattenpootje zijn vrijwilligers die ten doel hebben het verlenen van hulp aan poezenmama's en poezenpapa's die eten en verzorging geven aan verwilderde zwerfkatten in en ten noorden van de stad Antwerpen .

Wij gaan vooral voor DE POEZENMAMA'S en -PAPA'S die de zwerfkatjes elke dag eten geven.

De verzorging van zwerfkatten is een niet te onderschatten job en is een grote kost voor poezenmama's en papa's die zelf voor alles opdraaien om elke dag deze zwerfkatjes eten te geven en te verzorgen. Deze mensen betalen alles uit eigen zak, zien zelf soms zwart zaad, omdat hun liefde voor de zwerfkatjes voorgaan. De meeste zijn al op jaren en toch zullen zij geen dag overslaan. Het Kattenpootje vraagt hiervoor uw steun, alle beetjes helpen. Iedere €uro is een blikje eten voor de zwerfkatjes en voor de poezenmama's en -papa's een boterham meer. Alvast bedankt in naam van de poezenmama's, papa's en de hongerige zwerfkatjes.

De kosten worden gedragen door onszelf. Aangezien wij alleen met vrijwilligers werken,  kunnen wij beloven dat alle donaties 100% ten goede komen aan de zwerfkatten, die dit hard nodig hebben. De enige inkomsten die wij ontvangen of bij elkaar halen zijn via sporadische sponsering, 2 keer per jaar voedselinzamelingen bij TOM & CO ( dit is alleen voeding) , jaarlijks event Halloween Avondwandeling waar honden meer dan welkom zijn, dorpsdagen, marktjes en kerstmarktje, eigengemaakte knuffels en wenskaarten, enz ... waar direct voeding voor de zwerfkatten voor aankocht wordt of waar we mee kunnen bijgedragen aan medische kosten, zoals sterilisaties en medicijnen.    Alle beetjes helpen, elke euro is een extra blikje eten voor de zwervers. Wij hebben uw hulp hard nodig.

" Het kattenpootje" is geen ASIEL of OPVANGCENTRA!

In memoriam

Help ons en bespaar zelf.

Van elke bestelling die u via de link op onze website bij Zooplus plaatst, ontvangt “Het Kattenpootje” minimaal 3% van uw aankoop. Bij veel bestellingen kan dit zelfs oplopen tot 5% en dit terwijl het u helemaal niets extra kost, integendeel. U bespaart en voor ons is iedere €uro een blikje eten extra voor de zwerfkatten, dank u.

Zooplus.NL

Zooplus.DE